Llibres i publicacions

La ciutat submergida. Obra poètica inèdita de Màrius Sampere (Edicions del Salobre)

La ciutat submergida, Edicions del Salobre

Edicions del Salobre ha anunciat que el dia 13 de gener de 2010 sortirà a la venda la seva novetat editorial La ciutat submergida. Obra poètica inèdita (1970-2008), que comprèn 12 llibres del poeta Màrius Sampere i Passarell.

En aquest llibre s’apleguen 38 anys de creació poètica que ha anat madurant a l’ombra, i de manera paralel·la, als altres treballs editats. L’edició, a més, compta amb un esclaridor pròleg de Carles Duarte i Montserrat.

Sinopsi: No crec que tingui gaire sentit valorar la poesia catalana sense pensar en lectors d’altres paisatges i literatures. Tan sols algunes obres s’estenen, més enllà de l’espai i del temps en què sorgeixen, cap a altres ulls enllà del seu present i de la pròpia geografia per fer-se universals. Això succeeix amb la poesia de Màrius Sampere, una obra rebel, humaníssima i d’una metafísica que arrenca de la materia concreta, de les experiènciès inmediates, que ens interpel·la i ens impresens permet la indiferència i ens sacseja sense concessions ni arrogàncies.

La ciutat submergida. Obra poètica inèdita (1970-2008)
Autor: Marius Sampere i Passarell / Pròleg de Carles Duarte i Montserrat
Col·lecció: Les Parques / Enquadernació: cartoné / Format: 21×14 cm.
Pàgines: XXXI+483 / Preu: 29,00 eur.

Més informació:
Edicions del Salobre (C/ del Llevant 40-2A, Port de Pollença)
Telèfons: 971 867 612 – 678 758 166.
Web: http://www.edicionsdelsalobre.com

L’entrada La ciutat submergida. Obra poètica inèdita de Màrius Sampere (Edicions del Salobre) s’ha publicat a Cultura Pollença, Mallorca el 06/01/2010 i està guardada dins la secció Llibres i publicacions. Pots copiar, distribur o modificar lliurement aquesta informació sempre i quan s’acrediti la font original mitjançant un enllaç (a Internet) o una nota on quedi clara la procedència de la notícia (en el cas de mitjans impresos).

La teva adreça de correu no es publicarà ni s’utilizarà per enviar cap tipus d'informació. Els missatges que no aportin res al tema que es tracta a aquesta entrada s’eliminaran.

Les direccions web es convertiran en enllaços automàticament. Les imatges que apareixen al costat de cada autor utilitzen el servei de Gravatar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.