Música i concerts

Concert de Nadal amb la Camerata Pollencina, el Grup Coral 7/17 i Voce Incamera

Dimecres 17 de desembre a les 20:30 h. al Club Pollença

Concert de Nadal al Club PollençaEl proper dimecres 17 de desembre tendrà lloc al Club Pollença el tradicional concert coral de Nadal, que en aquest cas comptarà amb la participació de la Camerata Pollencina, el Grup Coral 7/17 i una actuació especial, la de Voce Incamera, un projecte musical nascut l’any 2013 a Inca que reuneix a pares i mares apassionats per la música.

El concert començarà a les 20:30 h. El preu de l’entrada és de 3 euros (gratuït per socis del club).

Concert coral de Nadal:
Camerata Pollencina + Grup Coral 7/17 + Voce Incamera
Dimecres 17 de desembre de 2014 a les 20:30 h.
Lloc: Club Pollença (Plaça Major, Pollença, Mallorca)
Preu: 3 euros (socis: gratuït)

L’entrada Concert de Nadal amb la Camerata Pollencina, el Grup Coral 7/17 i Voce Incamera s’ha publicat a Cultura Pollença, Mallorca el 12/12/2014 i està guardada dins la secció Música i concerts. Pots copiar, distribur o modificar lliurement aquesta informació sempre i quan s’acrediti la font original mitjançant un enllaç (a Internet) o una nota on quedi clara la procedència de la notícia (en el cas de mitjans impresos).

La teva adreça de correu no es publicarà ni s’utilizarà per enviar cap tipus d'informació. Els missatges que no aportin res al tema que es tracta a aquesta entrada s’eliminaran.

Les direccions web es convertiran en enllaços automàticament. Les imatges que apareixen al costat de cada autor utilitzen el servei de Gravatar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.