Música i concerts

Concerts “Sons de Nit 2015”: Stéphanie Cadel et la Caravane

Divendres 10 de juliol de 2015 a les 22 h. Concert gratuït

El divendres 10 de juliol a les 10 del vespre torna a Pollença el cicle de concerts gratuïts “Sons de Nit” amb una actuació de Stéphanie Cadel et la Caravane (chanson française, Folk, Pop), presentant el seu disc “Chanson du Voyage“.

La Caravane és un grup molt variat. Stéphanie, l’origen de la Caravane, és una jove cantautora francesa que després d’haver tocat a varis països al llarg dels seus viatges entre Colombia, Anglaterra o França, es va assentar a València fent-se un buit en el seu escenari musical. Amb un estil propi que viatja entre la chanson française, el folk, el swing i el jazz, ens mostra varis universos sonors barrejant idiomes.

La Caravane es va crear quan músics de diferents països i estils varen decidir unir-se a Stéphanie i afegir les seves propies influències per crear un univers musical comú. El resultat són cançons fresques i plenes de matisos, i una sensació de bon rotllo en cada un dels seus concerts.

Per octubre de 2014 varen treure el seu primer disc titulat “Chanson du Voyage”, un LP amb 14 temes que convida al viatge i al bon rotllo. Des d’octubre estan presentant aquest primer treball per Espanya, actuant per ciutats com Madrid, Logroño, Santander, Castellón, València…

Stéphanie Cadel et la Caravane són:

  • Stéphanie Cadel (Veu, Guitarra, Ukelele)
  • Mario Inclán (Piano, Xilòfon)
  • Clara Camarena (Clarinet)
  • Mario Luanco (Flauta travessera, Saxo)
  • Bert Vander Vennet (baix)
  • Kazumi Takahashi (Bateria)

Més informació:

Sons de Nit 2015: Stéphanie Cadel et la Caravane
Divendres 10 de juliol 2015 a les 22:00 h.
Lloc: Plaça dels Seglars, Pollença (Mallorca)
Preu: gratuït

L’entrada Concerts “Sons de Nit 2015”: Stéphanie Cadel et la Caravane s’ha publicat a Cultura Pollença, Mallorca el 26/06/2015 i està guardada dins la secció Música i concerts. Pots copiar, distribur o modificar lliurement aquesta informació sempre i quan s’acrediti la font original mitjançant un enllaç (a Internet) o una nota on quedi clara la procedència de la notícia (en el cas de mitjans impresos).

La teva adreça de correu no es publicarà ni s’utilizarà per enviar cap tipus d'informació. Els missatges que no aportin res al tema que es tracta a aquesta entrada s’eliminaran.

Les direccions web es convertiran en enllaços automàticament. Les imatges que apareixen al costat de cada autor utilitzen el servei de Gravatar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.