Sobre culturapollensa.com

Cati Bennassar i Daniel Nabil GonzalezCulturapollensa.com és una guia online d’activitats i agenda cultural de Pollença (a Mallorca, España). Els responsables d’aquesta web rebem i seleccionam les activitats culturals que es programen a aquest municipi. No organitzam aquestes activitats, no contractam els artistes ni estam en cap sentit relacionats o associats amb l’Àrea de Cultura, l’Ajuntament de Pollença, el Festival de Pollença ni amb cap grup polític ni social.

Culturapollensa.com és una idea de Cati Bennàssar i Daniel N. González que va néixer l’any 2007 amb la intenció de difondre a través d’Internet algunes de les activitats artístiques més interessants que tenen lloc a la zona, que moltes vegades no reben la difusió que es mereixen.

Entenem que la informació s’enriqueix amb la participació, els comentaris i les idees de tots. Per aquest motiu, animam als usuaris a aportar continguts i a comentar-ho.

Culturapollensa.com no es fa responsable dels canvis o omissions que es puguin produir en les dades de les activitats anunciades ni dels comentaris de la gent que hi participa. Es farà tot el que sigui possible per aconseguir que les dades que apareixen a les nostres pàgines siguin les definitives i confirmades, però no ens podem responsabilitzar de les possibles modificacions de darrera hora dels organitzadors.

La teva adreça de correu no es publicarà ni s’utilizarà per enviar cap tipus d'informació. Els missatges que no aportin res al tema que es tracta a aquesta entrada s’eliminaran.

Les direccions web es convertiran en enllaços automàticament. Les imatges que apareixen al costat de cada autor utilitzen el servei de Gravatar.

12 comentaris

 1. Enhorabona per mostrar-nos el que es fa a la nostra vila, el que fa la nostra gent. Enhorabona per la iniciativa, per haver trobat el cami…

 2. Hola.

  Primer de tot l’enorabona, és una pàgina molt completa en quant a continguts. Molt ben lograda!

  M’apassiona la fotografia i la natura. M’agradaria fer una exposició dels meus treballs i aportar el meu gra d’arena a aquest magnífic municipi. Darrerament he escrit un guió per un curtmetratge que m’agradaria rodar.

  Vaig un poc perdut i no se amb qui contactar. Me podeu donar un cop de ma?

  Salutacions.

 3. Veig que encara hi ha gent avantguardista, feinera, desinteressada i intel.ligenta. Mereixen la nostra simpatia!

 4. Molt bé!
  Aquest espai és mel. I a més està sindicat amb l’RSS, tant 2.0 com poques. Amb els millors desitjos, enhorabona from Barcelona.

 5. Solo quería felicitaros por tan portentosa Agenda Cultural. Es clara, concisa, y sobretodo, práctica y muy agradable a la vista por sus acertados colores y un orden perfecto que hace que me resulte imprescindible de acudir diariamente.
  Gracias, por tan buen trabajo !

 6. Hola, es muy gratificante recibir noticias del pueblo donde nacio mi abuelo hace 103 años. Gracias a ustedes puedo acercarme a su cultura y sus costumbres. Me gustaria conocer a gente de Pollença. ¿Como puedo hacer? Gracias y felicitaciones por la idea.

 7. Hola un gusto saludarte, el motivo de este mail es felicitarte por el esmero y dedicación notoria que le pones a tu web, viendo el desarrollo y la temática de la misma me gustaría poner un link de tu pagina en mis sitios webs y a si mis visitas puedan conocerla también.
  Saludos.
  cleofe

 8. Enhorabona per Cultura Pollença, crec que heu posat en marxa una excel·lent iniciativa, ben feta, fresca, amb un disseny atractiu i ben gestionada. Tot a més partint de la vostra iniciativa particular. Com a pollencí i com a “disfrutador” de Cultura Pollença i tambe com a professional en l’ambit de la comunicacio us vull donar una sincera enhorabona, la veritat és que Pollença està molt mancada d’aquestes iniciatives atractives i engrescadores. Seguiu així.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.