Cinema i documentals

Cinema: “Cosas de mujeres” (Dia Internacional de la Dona)

Película: Cosas de Mujeres

El dijous 8 de març, Dia Internacional de la Dona, tendrà lloc a la seu de Serveis Socials de Pollença la projecció de la pel·lícula “Cosas de mujeres” (Women Talking Dirty, GB, 1999), de la directora Coky Giegroyc.

Es tracta d’una comèdia estrenada l’any 2003 i protagonitzada per l’actriu Helena Bonham Carter i Gina McKee, adaptació de la novela del mateix títol, “Women Talking Dirty”, d’Isla Dewar.

La projecció començarà a les 18:30 hores i l’entrada és gratuïta.

Sinopsi

Darrera tota gran dona… hi ha la seva millor amiga. Una mirada a la vida de dues amigues unides per les seves experiències sentimentals. Cora és una mare soltera animada i xerraire, i Ellen una tímida dibuixant de còmics. Els seus mons dispars convergiran a Edimburg, on forjaran una amistat a prova de foc.

Dia Internacional de la Dona
Cinema: Cosas de Mujeres
Dijous 8 de març 2012 a les 18:30 h.
Lloc: Seu de Serveis Socials, Pollença
No recomenda per a menors de 7 anys
94 minuts
Gratuït

L’entrada Cinema: “Cosas de mujeres” (Dia Internacional de la Dona) s’ha publicat a Cultura Pollença, Mallorca el 08/03/2012 i està guardada dins la secció Cinema i documentals. Pots copiar, distribur o modificar lliurement aquesta informació sempre i quan s’acrediti la font original mitjançant un enllaç (a Internet) o una nota on quedi clara la procedència de la notícia (en el cas de mitjans impresos).

La teva adreça de correu no es publicarà ni s’utilizarà per enviar cap tipus d'informació. Els missatges que no aportin res al tema que es tracta a aquesta entrada s’eliminaran.

Les direccions web es convertiran en enllaços automàticament. Les imatges que apareixen al costat de cada autor utilitzen el servei de Gravatar.

Un comentari

  1. Me pareix molt be lo de la pelicula, lo que no me sembla tant be es l horari, podrien pensar en les dones que fan feina!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.