Salut i nutrició

Dia Mundial de la Salut 2009 (7 d’abril)

Dia Mundial de la Salut

Cada any, dia 7 d’abril se celebra a tot el món el Dia Mundial de la Salut, data que s’aprofita per organitzar esdeveniments i remarcar així la importància de la salut per a totes les persones.

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), l’organisme de les Nacions Unides especialitzat en aquest tema, l’objectiu és que tots els pobles puguin gaudir del grau màxim de salut, que segons aquesta entitat, no és únicament l’absència d’enfermetats, sino un estat de complet benestar físic, mental i social.

La OMS centrarà els seus esforços aquest 2009 en els centres de salut i en el personal sanitari, ja que són aquests qui cobreixen les necessitats diàries de la població. Tots els Estats Membres de la ONU, per la seva part, s’han compromès a més a complir abans de l’any 2015 amb objectius com la mortalitat infantil, la millora de la salut materna, la lluita contra la Sida, el paludisme i altres enfermetats.

Per ampliar aquesta informació, pots visitar aquests enllaços:

Día Mundial de la Salud (Nacions Unides)
http://www.un.org/depts/dhl/spanish/health/index.html

Día Mundial de la Salud – 7 de abril de 2009 (OMS)
http://www.who.int/world-health-day/2009/es/index.html

L’entrada Dia Mundial de la Salut 2009 (7 d’abril) s’ha publicat a Cultura Pollença, Mallorca el 05/04/2009 i està guardada dins la secció Salut i nutrició. Pots copiar, distribur o modificar lliurement aquesta informació sempre i quan s’acrediti la font original mitjançant un enllaç (a Internet) o una nota on quedi clara la procedència de la notícia (en el cas de mitjans impresos).

La teva adreça de correu no es publicarà ni s’utilizarà per enviar cap tipus d'informació. Els missatges que no aportin res al tema que es tracta a aquesta entrada s’eliminaran.

Les direccions web es convertiran en enllaços automàticament. Les imatges que apareixen al costat de cada autor utilitzen el servei de Gravatar.

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.