Música i concerts, Teatre i dansa

Don Giovanni, òpera de Mozart, al Claustre de Sant Domingo

Dissabte 27 de juny a les 21 h / Preu: 20 eur.

Opera Don Giovanni a PollençaEl proper dissabte 27 de juny a les 21 h. es representarà Don Giovanni al Claustre del Convent de Sant Domingo de Pollença. Es tracta de la representació de l’òpera de W. A. Mozart completa acompanyada per un piano, enlloc de l’orquestra.

Es una producció estrenada el gener de 2015 amb direcció escènica d’Aina Jagla i direcció músical de Francesc Blanco, amb la participació del bariton pollencí Josep Vives.

Don Giovanni, de W. A. Mozart, ens presenta el mite clàssic de Don Joan, inspiració de moltes obres literàries i teatrals. Aquesta versió operística de petit format (on es substitueix l’orquestra per un piano), pretén ser una fusió de gèneres, una “òpera teatral” que multipliqui les emocions mitjançant la unió dels recursos musicals i actorals.

L’ambientació en l’Andalusia profunda del segle XX, donarà pas a una posada en escena desvergonyida i potent, on els personatges fluiran moguts per l’instint animal, les passions humanes per damunt de la moral i una naturalitat que pretén captar l’atenció i l’empatia de l’espectador i fer­-lo pensar sobre la moralitat intrínseca a aquesta magnífica faula.

Repartiment:

  • Don Giovanni: Rodrigo Álvarez
  • Donna Anna: Maia Planas
  • Don Ottavio: Antoni Lliteres
  • Commendatore: Andreu Llamas
  • Donna Elvira: Margalida Mateu
  • Leporello: Josep Vives
  • Zerlina: Irene Mas
  • Masetto: Guillem Batllori
  • Piano i director musical: Francesc Blanco
  • 
Directora d’escena: Aina Jagla

Òpera: Don Giovanni, de W. A. Mozart (amb piano)
Dia: Dissabte 27 de juny a les 21 h.
Lloc: Claustre del Convent de Sant Domingo, Pollença (Mallorca)
Duració: 3 hores
Preu: 20 euros
Venda anticipada: Club Pollença, Reial Club Nàutic de Pollença, Tot clàssic (C/ de la Missió 2, Palma – Telèfon: 971 71 33 69)

Més informació:
www.euroclassics.es
www.facebook.com/events/825404327539370/

L’entrada Don Giovanni, òpera de Mozart, al Claustre de Sant Domingo s’ha publicat a Cultura Pollença, Mallorca el 20/06/2015 i està guardada dins la secció Música i concerts, Teatre i dansa. Pots copiar, distribur o modificar lliurement aquesta informació sempre i quan s’acrediti la font original mitjançant un enllaç (a Internet) o una nota on quedi clara la procedència de la notícia (en el cas de mitjans impresos).

La teva adreça de correu no es publicarà ni s’utilizarà per enviar cap tipus d'informació. Els missatges que no aportin res al tema que es tracta a aquesta entrada s’eliminaran.

Les direccions web es convertiran en enllaços automàticament. Les imatges que apareixen al costat de cada autor utilitzen el servei de Gravatar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.