Envia una notícia

Si vols que publiquem alguna notícia, article o activitat, per favor envia’ns la informació a:

continguts@culturapollensa.com

La teva adreça de correu no es publicarà ni s’utilizarà per enviar cap tipus d'informació. Els missatges que no aportin res al tema que es tracta a aquesta entrada s’eliminaran.

Les direccions web es convertiran en enllaços automàticament. Les imatges que apareixen al costat de cada autor utilitzen el servei de Gravatar.

6 comentaris

 1. Enhorabona per aquesta pàgina. Com a cronista de la vila i com a director de l’IES Guillem Cifre vos vull encoratjar a seguir endavant i esper poder col·laborar amb vosaltres

 2. Tan de bó l’ajuntament del nostre poble tingués iniciatives com la vostre, perque la veritat, les webs de l’ajuntament deixen molt desitjar.
  A aquests poble si no fos per la iniciativa privada no seriem res. Endavant i enhorabona

 3. Primer que res l’enhorabona per aquesta pàgina web tan completa.
  Des de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Pollença vos voldríem informar que a la pàgina web http://www.ajpollenca.net, la qual ha de ser més aviat administrativa i informativa mes simple, a part de les notícies de darrera hora de Pollença com: oposicions a l’Ajuntament; activitats esportives com les regates, la pentaràpida, la mitja marató, …; també podeu trobar un enllaç amb les oposicions de la CAIB, enllaços amb les administracions autonòmiques i centrals, enllaços amb programes de ràdio com el fantasma de la òpera,… tot això a part dels tràmits burocràtics comuns.
  Per altra part ja s’ha començat un servei de tramesa de SMSs per avisar quan ens arriba informació de beques, subvencions, etc…
  Tots els suggeriments que volgueu fer els podeu dirigir a pciutadana@ajpollenca.net.
  Si voleu saber que més podem fer per voltros des de participació ciutadana entrant a la web a Darrera Hora (veure més) hi ha TOT EL QUE PODEM FER PER TU i aviat hi haurà l’anagrama a la portada, així com la possibilitat d’inscriure’t a la tramesa de SMSs, que per ara es pot fer venint a l’oficina dels Jardins de Joan Mas

 4. enhora buena, es la primera vez que tengo contacto que esta página web, y me parece mucho mejor que la del Ajuntament de Pollença… Si la publicais en ingles, creo que será mas visitada que cualquier otra cosa en pollença…@@@

 5. Enhorabona. Es admirable la vostra feina, quina sort quant un té qualque cosa per sabre, la pugui tenir tan aviat, i tan ben presentada.Estic molt content per el vostre premi.
  Ja dic, enhorabona i moltissimes gracies.

 6. hola a tots jo com a pollencina m´agrada enterarme de les coses que passen al poble .Gràcies a n´aquesta pàgina web hem podre enterarme de tot i be res gràcies i bones feste de la Patrona adeu.