Exposicions

Alícia Llabrés presenta ‘Dins la maleta de partir’ a la Galeria Dionís Bennàssar

Exposició: del 25 de juliol fins al 20 d'agost de 2015

Alicia LlabresEl dissabte 25 de juliol Alícia Llabrés inaugura la seva exposició a la Galeria Dionís Bennàssar de Pollença. Sota el títol genèric de ‘Dins la maleta de partir‘, versos manllevats d’un poema d’Antonina Canyelles, l’exposició recull obres de molt variades mides on la pintora (així es reivindica) reflecteix bocins de natura, esqueixos de paisatge enregistrats en la memòria dels viscuts que, en el fons, és el que omple la maleta que ens enduim a l’hora de partir.

L’exposició és un petit homenatge a dues persones molt properes que partiren aquests darrers mesos: la mare, Alícia Bernat, galerista i dona d’una fortalesa que marcà a tots els que la tractaren, i l’amic Tomeu Picornell, molt més tendre i sensible del que deixava veure el seu posat sarcàstic i punyent.

Les obres, en la gama de colors ocres i blaus que caracteritza la pintura d’Alícia Llabrés, desdibuixa pins, xiprers, magranes, cases, alls, fassers… fins a fer-los propis: matèria de records. Així com el títol de l’exposició, moltes de les pintures prenen manllevats versos del llibre “Putes i consentits“, de l’esmentada poetessa, Antonina Canyelles.

L’exposició romandrà oberta fins el 20 d’agost de 2015. A la inauguració es servirà vi S’Heretat, aportació de la bodega Can Majoral, l’etiqueta del qual és obra de la mateixa pintora.

Alícia Llabrés (Palma, 1965) es formà a la Facultat de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona. El 1987 realitzà la seva primera mostra individual, però és a principis dels noranta quan defineix els trets característics del seu estil, que amb els anys l’han convertit en un dels valors més sòlids de la plàstica mallorquina més recent.

Exposició: Alícia Llabrés: “Dins la maleta de partir”
Inauguració: Dissabte 25 de juliol de 2015 a les 20 h.
Exposició: fins al 20 d’agost de 2015
Lloc: Galeria Dionís Bennàssar (C/ Antoni Maura 11, Pollença, Mallorca)
Telèfons: 971 53 20 27 / 661 264 055
Horari:
– De dilluns a divendres de 10:30 a 21 h.
– Dissabtes de 10:30h a 15 h. i de 18 a 21 h.
– Diumenges de 10:30 a 15 h.

L’entrada Alícia Llabrés presenta ‘Dins la maleta de partir’ a la Galeria Dionís Bennàssar s’ha publicat a Cultura Pollença, Mallorca el 24/07/2015 i està guardada dins la secció Exposicions. Pots copiar, distribur o modificar lliurement aquesta informació sempre i quan s’acrediti la font original mitjançant un enllaç (a Internet) o una nota on quedi clara la procedència de la notícia (en el cas de mitjans impresos).

La teva adreça de correu no es publicarà ni s’utilizarà per enviar cap tipus d'informació. Els missatges que no aportin res al tema que es tracta a aquesta entrada s’eliminaran.

Les direccions web es convertiran en enllaços automàticament. Les imatges que apareixen al costat de cada autor utilitzen el servei de Gravatar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.