Exposicions

La galeria Espai d’Art 32 presenta “Mi mirada”, amb obres de Cristina Villalba

Exposició: del 3 al 27 de juliol de 2015

Cristina Villalba MiradaLa galeria La galería Espai d’Art 32 de Pollença presenta durant aquest mes de juliol l’exposició “Mi mirada“, de l’artista Cristina Villalba. La inauguració serà el divendres 3 de juliol a les 20 h. i es podrà visitar fins al dia 27.

Cristina Villalba Lázaro va néixer a Madrid l’any 1966 i es va criar a Mallorca. Amb la creativitat del seu pare en els seus gens, aterra el 1999 a l’estudi d’Alceu Ribeiro que, com a alumne directe de l’artista uruguaià i pioner Torres García, proporciona a Cristina el coneixement, la inspiració i la confiança que avui constitueixen la base de la seva obra.

Encara que el seu treball és modern i experimental, inicialment va aprendre amb gran interès i dedicació el constructivisme. A partir d’aquí, la seva obra s’ha ampliat amb retrats, pintures i fotografies cridaneres, que es caracteritzen per l’exuberància en color i tamany, buscant sempre equilibri, “ritme” i nous reptes.

En particular les fotos resulten de l’assemblatge i composició de distints materials que després han estat pintats i fotografiats, per tal de crear un efecte tridimensional. Aquest és el seu repte, crear en una dimensió però amb efecte a les tres dimensions.

En els últims anys, Cristina Villalba ha treballat amb materials reciclats. La idea que està darrera la seva obra és, que tot material pot ser utilitzat en més d’una forma. Per exemple, utilitza càpsules d’alumini, paper, taps de plàstic, etc.

Ha fet alguns projectes d’arte reciclat a diferents col·legis en els que ensenya als joves la importància de reciclar, sorprenent tant als seus alumnes com als seus pares, en demostrar que es poden fer veritables obres d’art amb coses en principi inservibles.

Cristina treballa des del 2005 en els Països Baixos.

Més informació:
www.espaidart32.com/VILLALBA/CRISTINA.html
www.facebook.com/EspaiDart32

Cristina Villalba: “Mi mirada”
Exposició: del 3 al 27 de juliol de 2015
Inauguració: Divendres 3 de juliol a les 20 h.
C/ Reina María Cristina 9, Pollença (Mallorca)
Telèfons: 971 532 405 – 610 253 265
Horari: Dilluns a dissabte de 10:30 a 13:30 i de 17 a 20 h. Diumenges de 10:30 a 13:30 h.

L’entrada La galeria Espai d’Art 32 presenta “Mi mirada”, amb obres de Cristina Villalba s’ha publicat a Cultura Pollença, Mallorca el 01/07/2015 i està guardada dins la secció Exposicions. Pots copiar, distribur o modificar lliurement aquesta informació sempre i quan s’acrediti la font original mitjançant un enllaç (a Internet) o una nota on quedi clara la procedència de la notícia (en el cas de mitjans impresos).

La teva adreça de correu no es publicarà ni s’utilizarà per enviar cap tipus d'informació. Els missatges que no aportin res al tema que es tracta a aquesta entrada s’eliminaran.

Les direccions web es convertiran en enllaços automàticament. Les imatges que apareixen al costat de cada autor utilitzen el servei de Gravatar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.