Exposicions

“Documents destruïts”, exposició de Joan Sastre al Museu de Pollença

Inauguració: Dijous 18 de desembre a les 20 h.

Documents destruits, de Joan SastreAquest dijous 18 de desembre a les 20 hores el Museu de Pollença inaugura l’exposició “Documents destruïts“, de l’artista mallorquí Joan Sastre (Selva, 1961).

Aquesta sèrie de fotografies convertides en imatges digitals, agrupades sota el títol “Documents destruïts”, és la darrera de les sèries realitzades per Joan Sastre, qui a més oferirà una tertúlia i diàleg amb els assistents el divendres 19 de desembre a les 20 hrs. com a artista del mes del museu.

L’exposició romandrà oberta fins al proper 11 de gener de 2015 i es pot visitar de dimarts a diumenge de 10 a 13 hrs. i dijous, divendres i dissabte de 18 a 20 hrs.

Exposició: “Documents destruïts”, Joan Sastre
Inauguració: Dijous 18 de desembre de 2014 a les 20 h.
Visites: fins a l’11 de gener de 2015
Lloc: Museu de Pollença (Mallorca)
Entrada lliure

L’entrada “Documents destruïts”, exposició de Joan Sastre al Museu de Pollença s’ha publicat a Cultura Pollença, Mallorca el 17/12/2014 i està guardada dins la secció Exposicions. Pots copiar, distribur o modificar lliurement aquesta informació sempre i quan s’acrediti la font original mitjançant un enllaç (a Internet) o una nota on quedi clara la procedència de la notícia (en el cas de mitjans impresos).

La teva adreça de correu no es publicarà ni s’utilizarà per enviar cap tipus d'informació. Els missatges que no aportin res al tema que es tracta a aquesta entrada s’eliminaran.

Les direccions web es convertiran en enllaços automàticament. Les imatges que apareixen al costat de cada autor utilitzen el servei de Gravatar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.