Exposicions

Figuració, línia i color: Eva Murillo, Natalia Marti i Carlos Danús a la Galeria MiCer32

De l'11 de desembre al 9 de gener de 2015

Figuració, línia i color a la Galeria Micer32 de PollençaLa Galeria MiCeR32 de Pollença ofereix des del passat dia 11 de desembre i fins al 9 de gener de 2015 l’exposició “Figuració, línia i color“, que compta amb la participació de tres artistes mallorquins: Eva Murillo (Palma de Mallorca), Natalia Marti (Sóller, 1971) i Carlos Danús (Palma, 1966).

Natalia Marti (línia)

Aquest conjunt d’obres anomanades “Sèri Hivern” són el resultat d’una mirada cap a la naturalesa, on el procés creatiu me dóna la llibertat de poder transformar-la…

Carlos Danús (color)

En el meu treball intent reflexar estats vitals, de reflexió. Persegueixo transmetre sensacions fent servir la composició, la llum, el color… Utilitzo en el gravat calcogràfic tant tècniques directes (manera negra, punta seca) com indirectes (aiguatinta, aiguatinta al sucre). Concebo el gravat essencialment com a un medi d’expressió, si més no aquesta tècnica possibilita fer l’edició d’una obra i seriar-la, encara que no és aquest l’objectiu. No sempre faig edicions. A vegades, una vegada impresa una estampa, faig una intervenció sobre ella en particular utilitzant una tècnica diferent (aquarel·la, transfer…), de manera que aquesta intervenció la converteix en una peça singular/única.

Eva Murillo (figuració)

L’obra gràfica que es presenta en aquesta exposició gira al voltant del que sembla un viatge oníric amb referències literàries i cinematogràfiques marcat per l’empetitiment físic de la persona fins a perdrer-se dins l’espai domèstic, on els elements comuns (roba, botelles o copes) apareixen front la quasi sempre present figura humana que els observa. A dins d’aquests espais recognoscibles, els personatges apareixen deshubicats a dins la normalitat més absoluta i a l’espera, donant a l’espectador la sensació que formen part d’un tot.

Més informació:
http://www.galeriesmicer32.com/
https://www.facebook.com/micer32

Exposició: Figuració, línia i color
De l’11 de desembre al 9 de gener de 2015
Espai: Galeries MiCeR32 (C/ Alcudia 14, Pollença, Mallorca)
Telèfons: 971 530 346 – 610 253 265
Horari: Dilluns a divendres de 10:30 a 13:30 i de 17 a 20 h. Dissabte i diumenge de 10:30 a 13:30 h.

L’entrada Figuració, línia i color: Eva Murillo, Natalia Marti i Carlos Danús a la Galeria MiCer32 s’ha publicat a Cultura Pollença, Mallorca el 19/12/2014 i està guardada dins la secció Exposicions. Pots copiar, distribur o modificar lliurement aquesta informació sempre i quan s’acrediti la font original mitjançant un enllaç (a Internet) o una nota on quedi clara la procedència de la notícia (en el cas de mitjans impresos).

La teva adreça de correu no es publicarà ni s’utilizarà per enviar cap tipus d'informació. Els missatges que no aportin res al tema que es tracta a aquesta entrada s’eliminaran.

Les direccions web es convertiran en enllaços automàticament. Les imatges que apareixen al costat de cada autor utilitzen el servei de Gravatar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.