Exposicions

Exposició de pintures de Carolina Amigó a la Galeria Dionís Bennàssar de Pollença

Del 27 de juny al 23 de juliol de 2015

Carolina AmigóEl dissabte 27 de juny a partir de les 20 h. tendrà lloc a la Galeria Dionís Bennàssar de Pollença la inauguració d’una nova exposició de pintura titulada “Trames” i que en aquesta ocasió presenta l’artista palmesana Carolina Amigó.

Sota aquest títol l’artista ens presenta un total de 20 noves obres on hi podem trobar una bona mostra del personal estil que ha desenvolupat aquests darrers anys, entre pintura, dibuix i escultura. La temàtica principal és la trama i traços que es superposen sempre en un marc molt mediterrani.

La construcció d’aquell fràgil entramat ens dóna forma; sota una apariència senzilla plena de complexitat ens va creant com a individus. L’èsser és una acumulació de sentiments, una trama teixida per la interacció de les emocions, les trobades i les separacions, les ruptures o les alegries que anam experimentant al llarg de les nostres vides.

“Intent que les meves obres siguin una metàfora de la vida: La vida està en constant moviment, és un entramat de situacions, experiències, relacions fallides, estats d’ànim. Tot entrellaçat forma una trama que és el que som i en què ens hem convertit. A vegades amb apariència serena i altres vegades, complexa i brutal”.

La mostra és podrà visitar des del dissabte 27 de juny a partir de les 19 h. fins al dijous 23 de juliol de 2015.

Més informació:

Carolina Amigó, “Trames”
Galeria Dionís Bennàssar (C/ Antoni Maura 11, Pollença, Mallorca)
Telèfons: 971 53 20 27 / 661 264 055

Inauguració: dissabte 27 de juny de 2015 a les 20 h.
Exposició: Del 27 de juny al 23 de juliol de 2015
Horari:
De dilluns a divendres de 10:30 a 21 h.
Dissabtes de 10:30 a 15 h. i de 18 a 21 h.
Diumenges de 10:30 a 15 h.

L’entrada Exposició de pintures de Carolina Amigó a la Galeria Dionís Bennàssar de Pollença s’ha publicat a Cultura Pollença, Mallorca el 24/06/2015 i està guardada dins la secció Exposicions. Pots copiar, distribur o modificar lliurement aquesta informació sempre i quan s’acrediti la font original mitjançant un enllaç (a Internet) o una nota on quedi clara la procedència de la notícia (en el cas de mitjans impresos).

La teva adreça de correu no es publicarà ni s’utilizarà per enviar cap tipus d'informació. Els missatges que no aportin res al tema que es tracta a aquesta entrada s’eliminaran.

Les direccions web es convertiran en enllaços automàticament. Les imatges que apareixen al costat de cada autor utilitzen el servei de Gravatar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.