Agenda cultural i guia d’activitats de Pollença, Mallorca   •   Català | Castellano   •   dijous 24 de abril de 2014

culturapollensa.com

Intercanvi de llibres durant el mes d’abril: renova la teva biblioteca

Intercanvi de llibres

Durant aquest mes d’abril podrem aprofitar per renovar les nostres biblioteques gràcies a l’intercanvi de llibres que han organitzat entre l’Associació Lleure Actiu i la Biblioteca de Pollença, una iniciativa que es va dur a terme per primera vegada l’any 2009 i que va ser tot un èxit, amb la participació d’unes 150 persones, que varen aportar uns 600 llibres.

Entre els dies 2 i 24 d’abril de 2012 hi haurà unes bústies repartides per diferents punts de Pollença i el Port, on podem dipositar els nostres llibres, indicant-hi el nostre nom i llinatges (si els llibres no estan en bon estat seran retirats i retornats als seus propietaris el dia del intercanvi).

Després, el dissabte 28 d’abril entre les 10 i les 13 h. en els Jardins del Convent, es podran triar tants de llibres com s’hagin aportat.

Les bústies per dipositar els llibres les trobarem a:

Can Moixet, La Birreria, Ca’l Capellà, 1550, Poliesportiu de Pollença i Port de Pollença, Club Pollença Cultural, CP Port de Pollença, CP Miquel Capllonch, CP Joan Mas, CP Costa i Llobera, CC Monti-sion IES Port de Pollença IES Guillem Cifre de Colonya, Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya, Ajuntament, Move4 Centre Cultural Miquel Capllonch i Mar Dolça.

Intercanvi de llibres
Bústies: del 2 al 24 d’abril de 2012
Intercanvi: dissabte 28 d’abril de 10 a 13 hrs.
Jardins del Convent de Sant Domingo, Pollença