Llibres i publicacions

Intercanvi de llibres durant el mes d’abril: renova la teva biblioteca

Intercanvi de llibres

Durant aquest mes d’abril podrem aprofitar per renovar les nostres biblioteques gràcies a l’intercanvi de llibres que han organitzat entre l’Associació Lleure Actiu i la Biblioteca de Pollença, una iniciativa que es va dur a terme per primera vegada l’any 2009 i que va ser tot un èxit, amb la participació d’unes 150 persones, que varen aportar uns 600 llibres.

Entre els dies 2 i 24 d’abril de 2012 hi haurà unes bústies repartides per diferents punts de Pollença i el Port, on podem dipositar els nostres llibres, indicant-hi el nostre nom i llinatges (si els llibres no estan en bon estat seran retirats i retornats als seus propietaris el dia del intercanvi).

Després, el dissabte 28 d’abril entre les 10 i les 13 h. en els Jardins del Convent, es podran triar tants de llibres com s’hagin aportat.

Les bústies per dipositar els llibres les trobarem a:

Can Moixet, La Birreria, Ca’l Capellà, 1550, Poliesportiu de Pollença i Port de Pollença, Club Pollença Cultural, CP Port de Pollença, CP Miquel Capllonch, CP Joan Mas, CP Costa i Llobera, CC Monti-sion IES Port de Pollença IES Guillem Cifre de Colonya, Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya, Ajuntament, Move4 Centre Cultural Miquel Capllonch i Mar Dolça.

Intercanvi de llibres
Bústies: del 2 al 24 d’abril de 2012
Intercanvi: dissabte 28 d’abril de 10 a 13 hrs.
Jardins del Convent de Sant Domingo, Pollença

L’entrada Intercanvi de llibres durant el mes d’abril: renova la teva biblioteca s’ha publicat a Cultura Pollença, Mallorca el 03/04/2012 i està guardada dins la secció Llibres i publicacions. Pots copiar, distribur o modificar lliurement aquesta informació sempre i quan s’acrediti la font original mitjançant un enllaç (a Internet) o una nota on quedi clara la procedència de la notícia (en el cas de mitjans impresos).

La teva adreça de correu no es publicarà ni s’utilizarà per enviar cap tipus d'informació. Els missatges que no aportin res al tema que es tracta a aquesta entrada s’eliminaran.

Les direccions web es convertiran en enllaços automàticament. Les imatges que apareixen al costat de cada autor utilitzen el servei de Gravatar.

3 comentaris

  1. Em pareix un molt bon projecte. Però com funciona exactament? Dieu que s’ha de posar el nom i cognoms al llibre, si en portam més d’un suposo que s’haurà d’escriure a cadascun. S’ha d’escriure el nom al llibre o és millor qualque tipus d’etiqueta? Després, el dia de l’intercanvi tendreu el nom i la quantitat de llibres que ha donat cada persona, o com funcionarà?
    Gràcies i salut

  2. Tal com dius, s’ha de posar el nom a cada llibre dipositat i després nosaltres tendrem una relació de tots els qui heu dipositat un llibre i quants n’heu dipositat. Només una condició el llibre ha d’estar en bon estat. Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.