El món dels llibres

Quins han estat els llibres més venuts aquestes festes de Nadal?

Llibres mes venuts: Nadal 2009

Ara que ja han passat les festes de Nadal i tot torna d’alguna manera a la normalitat, m’agradaria fer un article que té molta relació amb l’anterior (“Novetats a les llibreries“). Ja que aquell parlava de les darreres novetats, amb aquest m’agradaria fer referència a quins han estat els llibres més venuts durant aquest Nadal. Per això, ho he anat a demanar a algunes llibreries, amb la finalitat de saber quins han estat els llibres que la gent ha comprat més per regalar a les persones estimades en aquestes dates tan especials.

Doncs després de passejar per tota una sèrie de llibreries, tant de Pollença com de fora, he pogut fer aquesta relació de llibres, perquè tingueu una idea del que llegeix la gent. Així pot servir també com a recomanacions per a futurs regals.

Els llibres més venuts:

 • El símbolo perdido (Dan Brown. Editorial Planeta)
 • Trilogia de Millenium (Stieg Larsson. Editorial Destino)
 • Contra el viento (Ángeles Caso. Premi Planeta 2009. Editorial Planeta)
 • Invisible (Paul Auster. Editorial Edicions 62)
 • La noche de los tiempos (Antonio Muñoz Molina. Editorial Seix Barral)
 • El secreto (Rhonda Byrne. Editorial Urano)
 • La mano de Fátima (Ildefonso Falcones. Editorial Grijalbo)
 • La isla bajo el mar (Isabel Allende. Editorial Plaza & Jane)
 • La saga de Crepúsculo (Stephenie Meyer. Editorial Alfaguara)
 • La cuina de sempre amb Paquita Tomàs (Edicions Shoric)
 • La buena crisis (Álex Rovira. Editorial Aguilar)
 • El Petit Príncep – Desplegable (Antoine De  Saint Exuperi. Editorial Salamandra)

Totes les llibreries han coincidit amb el mateix: que han notat molt els efectes de la crisi i que han venut gairebé la meitat dels llibres que havien venut l’any passat, menys dels que tenien prevists.

A més, també tots coincideixen en què els més demanats sense cap tipus de dubte són els de la “Saga Crepúsculo” i la “Trilogia de Millenium”. És tal la febre per aquests llibre que encara hi ha gent que compra la primera part, tant d’un com de l’altre, per la qual cosa es pot preveure que seran per molt de temps èxits de vendes.

I a vosaltres, us han portat algun llibre els Reis Mags d’Orient?
A mi me n’han regalat un: El símbol perdut, de Dan Brown!

L’entrada Quins han estat els llibres més venuts aquestes festes de Nadal? s’ha publicat a Cultura Pollença, Mallorca el 16/01/2010 i està guardada dins la secció El món dels llibres. Pots copiar, distribur o modificar lliurement aquesta informació sempre i quan s’acrediti la font original mitjançant un enllaç (a Internet) o una nota on quedi clara la procedència de la notícia (en el cas de mitjans impresos).

La teva adreça de correu no es publicarà ni s’utilizarà per enviar cap tipus d'informació. Els missatges que no aportin res al tema que es tracta a aquesta entrada s’eliminaran.

Les direccions web es convertiran en enllaços automàticament. Les imatges que apareixen al costat de cada autor utilitzen el servei de Gravatar.

4 comentaris

 1. Jo he llegit “El símbolo Perdido” de Dawn Brown, m’agradat molt el mateix que “El codigo da Vinci” del mateix autor, arriba un moment que t’engantxa i no el pots deixar fins que acaba.

 2. No!! la saga completa de Crepúsculo també el varem posar!! La veritat que és un dels que més s’han venut durant el Nadal!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.