Natura i medi ambient

Premi web per Biel Perelló i el seu fotobloc de natura

Fotobloc de natura de Biel Perelló

El fotobloc de natura de Biel Perelló va guanyar el premi a la millor web en la categoria ‘Medi ambient’ del ‘Premi Web 2010‘, un concurs convocat per la Direcció General de Política Lingüística i organitzat per BalearWeb, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma.

L’acte de cloenda i lliurament de premis es va celebrar el passat dimecres 9 de juny al Castell de Bellver de Palma. El primer premi absolut d’aquest concurs, que la passada edició va ser per Cultura Pollença, va ser aquesta vegada per l’Associació de Xeremiers de Muro ‘Es Reguinyol’ amb la seva web reguinyol.org.

Enhorabona Biel i xeremiers de Muro!

L’entrada Premi web per Biel Perelló i el seu fotobloc de natura s’ha publicat a Cultura Pollença, Mallorca el 11/06/2010 i està guardada dins la secció Natura i medi ambient. Pots copiar, distribur o modificar lliurement aquesta informació sempre i quan s’acrediti la font original mitjançant un enllaç (a Internet) o una nota on quedi clara la procedència de la notícia (en el cas de mitjans impresos).

La teva adreça de correu no es publicarà ni s’utilizarà per enviar cap tipus d'informació. Els missatges que no aportin res al tema que es tracta a aquesta entrada s’eliminaran.

Les direccions web es convertiran en enllaços automàticament. Les imatges que apareixen al costat de cada autor utilitzen el servei de Gravatar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.