Activitats del Museu de Pollença per al mes de desembre

Aquestes són les activitats programades pel Museu de Pollença per aquest mes de desembre de 2014: Dijous 4 de desembre a les 20 h. Conferència: “Present i passat del convent de Sant Domingo”, a càrrec de Pere Salas. Projecte “La tardor als museus” que organitza el Consell de Mallorca. Dijous 11 de desembre a les… Seguir llegint »

L’artista del mes de novembre al Museu de Pollença = Osvaldo Leite

Aquest dijous 13 de novembre a les 20 h. continua el cicle L’artista del mes al Museu de Pollença, on diferents artistes conversen amb el públic i comenten el seu procés creatiu i mètode de treball, propiciant així un diàleg directe amb els assistents. L’artista del mes de novembre és Osvaldo Leite (Uruguay, 1943), pintor… Seguir llegint »

Ben Jakober, artista del mes al Museu de Pollença

Aquest dijous 22 de maig a les 20 h. continua el cicle L’artista del mes al Museu de Pollença, on diferents artistes conversen amb el públic i comenten el seu procés creatiu i mètode de treball, propiciant així un diàleg directe amb els assistents. L’artista del mes de maig és Ben Jakober (Vienna, 1930), responsable… Seguir llegint »

Tòfol Sastre, artista del mes d’abril al Museu de Pollença

Aquest dijous 24 d’abril a les 20 h. continua el cicle L’Artista del mes al Museu de Pollença, on diferents artistes conversen amb el públic i comenten el seu procés creatiu i mètode de treball, propiciant així un diàleg directe amb els assistents. L’artista del mes d’abril és el pintor mallorquí Tòfol Sastre (Muro, 1963)…. Seguir llegint »

Conferència a càrrec de Berta Meneses: El Zen a la vida quotidiana

Aquest divendres 4 d’abril a les 20 hores la mestra Zen Berta Meneses oferirà una conferència a la Fundació Dionís Bennàssar de Pollença amb el títol “El Zen a la vida quotidiana“. Berta Meneses Rodríguez (Chosui Sensei) és mestra Zen des de 1998, amb el nom de CHOSUI-AN (Aigua que purifica). Viu a Barcelona i… Seguir llegint »

Artista del mes de desembre al Museu de Pollença: Ferran Aguiló

Aquest dijous 12 de desembre a les 19:30 h. continua el cicle L’Artista del mes al Museu de Pollença, on diferents artistes conversen amb el públic i comenten el seu procés creatiu i mètode de treball, propiciant així un diàleg directe amb els assistents. L’artista del mes de desembre és Ferrán Aguiló, escultor mallorquí adscrit… Seguir llegint »

Xerrada sobre l’autoestima a la infància al Club Pollença

Per què és tan important l’autoestima a la infància? Què podem observar els pares? I si no s’agrada físicament? Sabrà afrontar les crítiques dels altres? Som un pare massa protector? Som massa exigent? Com saber si té una baixa autoestima? Ens fa por que tingui un excès d’autoestima? Aquestes i altres preguntes es tractaran a… Seguir llegint »

Ricard Chiang: l’artista del mes de novembre al Museu de Pollença

Sota el títol “L’artista del mes al Museu“, aquest dimecres 20 de novembre a les 19:30 h. continua el cicle de converses-tertúlia periòdiques amb artistes del Museu de Pollença que es va iniciar el passat mes d’octubre amb Joan Bennàssar, on parlen del seu pensament artístic, del seu procés creatiu, del mètode de treball o… Seguir llegint »

Cicle de taules rodones al Club: “Pensar Pollença al segle XXI”

Continuant amb la iniciativa de “Pensar Pollença al segle XXI” que va tenir lloc el passat mes de juliol, el Club Pollença ha organitzat per aquests mesos d’octubre i novembre un nou cicle de taules rodones i debats periòdics centrats en temes específics on es reflexionarà sobre els principals reptes del present i del futur… Seguir llegint »

L’artista del mes d’octubre al Museu de Pollença: Joan Bennàssar

Sota el títol “L’artista del mes al Museu” s’inicia aquest dijous 17 d’octubre a les 19:30 hores el cicle de converses/tertúlies periòdiques amb artistes del Museu de Pollença. Parlaran del seu pensament artístic, del seu procés creatiu, del mètode de treball o del que ells vulguin, a partir del diàleg amb els assistents. L’artista d’aquest… Seguir llegint »