Alícia Llabrés presenta ‘Dins la maleta de partir’ a la Galeria Dionís Bennàssar

El dissabte 25 de juliol Alícia Llabrés inaugura la seva exposició a la Galeria Dionís Bennàssar de Pollença. Sota el títol genèric de ‘Dins la maleta de partir‘, versos manllevats d’un poema d’Antonina Canyelles, l’exposició recull obres de molt variades mides on la pintora (així es reivindica) reflecteix bocins de natura, esqueixos de paisatge enregistrats… Seguir llegint »

L’artista Andrew Hollis presenta “Transrepresentation” a la galeria Espai d’Art 32

Fins al proper 8 de gener de 2015 la galeria Espai d’Art 32 de Pollença acull una exposició de l’artista Andrew Hollis: “Transrepresentation”. El treball actual de l’artista Andrew Hollis (Sud-àfrica, 1974) consisteix en una sèrie de representacions tretes d’índexs iconogràfics enciclopèdics o anuaris (o fotografies dels mateixos) de persones, animals o objectes inanimats, col·locats… Seguir llegint »

Figuració, línia i color: Eva Murillo, Natalia Marti i Carlos Danús a la Galeria MiCer32

La Galeria MiCeR32 de Pollença ofereix des del passat dia 11 de desembre i fins al 9 de gener de 2015 l’exposició “Figuració, línia i color“, que compta amb la participació de tres artistes mallorquins: Eva Murillo (Palma de Mallorca), Natalia Marti (Sóller, 1971) i Carlos Danús (Palma, 1966). Natalia Marti (línia) Aquest conjunt d’obres… Seguir llegint »

“Documents destruïts”, exposició de Joan Sastre al Museu de Pollença

Aquest dijous 18 de desembre a les 20 hores el Museu de Pollença inaugura l’exposició “Documents destruïts“, de l’artista mallorquí Joan Sastre (Selva, 1961). Aquesta sèrie de fotografies convertides en imatges digitals, agrupades sota el títol “Documents destruïts”, és la darrera de les sèries realitzades per Joan Sastre, qui a més oferirà una tertúlia i… Seguir llegint »

Activitats del Museu de Pollença per al mes de desembre

Aquestes són les activitats programades pel Museu de Pollença per aquest mes de desembre de 2014: Dijous 4 de desembre a les 20 h. Conferència: “Present i passat del convent de Sant Domingo”, a càrrec de Pere Salas. Projecte “La tardor als museus” que organitza el Consell de Mallorca. Dijous 11 de desembre a les… Seguir llegint »

Amb i d’inici(s): Exposició d’escultures de Georgina Gamundí a la Galeria Dionís Bennàssar

Georgina Gamundí i la mostra d’escultures Amb “i” d’”inici(s)” són els protagonistes de la nova exposició que la Galeria Dionís Bennàssar acollirà entre el dissabte 8 de novembre i el 4 de desembre de 2014. Georgina Gamundí Vives (Pollença, 1989) treballa majoritàriament l’escultura figurativa, amb materials com el fang, la porcellana, el ferro i la… Seguir llegint »

“Mirades des de Pollença” d’Osvaldo Leite al Museu de Pollença

El Museu de Pollença acull durant aquest mes de novembre i fins al proper 14 de desembre l’exposició “Mirades des de Pollença“, del pintor i escultor Osvaldo Leite (Uruguay, 1943). El museu ret així homenatge a aquest artista reconegut internacionalment que va viure durant un temps a Pollença i que ha retratat personalitats com el… Seguir llegint »

Moments – Instants: exposició col·lectiva de fotografia a Galeries MiCer32

La Galeria MiCeR32 de Pollença inaugura aquest dissabte 8 de novembre a les 19 hores una col·lectiva de fotografia que compta amb la participació dels artistes Joan-Ramon Bonet, Pepe Cañabate, Miquel Micer, Albert Lerycke, Vicenç Ochoa i Joan Sastre. L’exposició duu per títol “Moments – Instants” i es podrà visitar fins al 9 de desembre… Seguir llegint »