Premis Pollença de Literatura 2016

Després d’un parèntesi de sis anys, l’Àrea de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Pollença torna a convocar els Premis Pollença de Literatura (VII Premi Pollença de Narrativa i VI Premi Pollença de Poesia). Al llarg de la seva trajectòria, aquests premis han comptat amb la participació de noms rellevants dins l’àmbit de la literatura en… Seguir llegint »

Presentació de “Tot inclòs. Danys i conseqüències del turisme a les nostres illes”

Aquest dijous 3 de juliol a les 20 h. tendrà lloc al Centre Cultural de Pollença (C/ Guillem Cifre de Colonya, 33) la presentació a Pollença del diari “Tot inclòs. Danys i conseqüències del turisme“, un monogràfic de 20 pàgines en format diari que pot posar una primera base teòrica sòlida contra el model capitalista… Seguir llegint »

Presentació del llibre “El nacimiento ultrauterino de Salvador Dalí”, de Bartomeu Payeras

Aquest dissabte 28 de setembre tendrà lloc a la Fundació Dionís Bennàssar de Pollença la presentació del llibre “El nacimiento ultrauterino de Salvador Dalí”, de Bartomeu Payeras, conegut com a Tomeu l’Amo. http://youtu.be/q8Gj81RcDgE El llibre explica la història del descobriment d’una de les pintures més importants de Dalí. El seu estudi ha permès descobrir el… Seguir llegint »

Acte d’entrega del XXXII Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya 2013

Actualitzat (14.06.2013): El jurat d’aquesta edició ha proclamat guanyadora l’obra titulada “El nen que volia matar” de l’autora catalana Lolita Bosch, veredicte pres per unanimitat. El divendres 14 de juny tindrà lloc a la Fundació Pública Antoni M. Alcover de Manacor, l’acte d’entrega del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya, patrocinat… Seguir llegint »

Sant Jordi 2013: activitats organitzades a Pollença

Aquestes són les activitats organitzades a Pollença amb motiu de la diada de Sant Jordi 2013: Divendres 19 d’abril a les 20 h. Tafona de Can Reiet Presentació del llibre “Gramòfon de runes“, de M. Victòria Secall. Organitza: Delegació OCB Pollença Del 19 al 28 d’abril Visita guiada a les biblioteques de Pollença (activitat adreçada… Seguir llegint »

“Els homes infames”: teatre al carrer i presentació del llibre

Coincidint amb la celebració del dia de Sant Jordi, aquest dissabte 20 d’abril es presentarà el llibre “Els homes infames. Parcialitats i guerra privada a la Mallorca del sis-cents“, d’Antoni Domingo i Pere Salas, editat per El Gall Editor. A més d’aquest acte, el mateix dia es durà a terme una representació teatral a càrrec… Seguir llegint »

Presentació del llibre de poemes “Gramòfon de runes”, de M. Victòria Secall

L’Obra Cultural Balear de Pollença convida aquest divendres 19 d’abril a la presentació del llibre de poemes “Gramòfon de runes“, de M. Victòria Secall. La presentació anirà a càrrec de Sebastià Perelló i Elisenda Farré, i compta amb la col·laboració d’Antoni Marquet Pasqual, amb dues obres pictòriques de gran format sobre poemes del recull, i… Seguir llegint »

Presentació del llibre “L’independentisme a les Illes Balears: de la Transició a l’actualitat”

L’Obra Cultura Balear de Pollença i el col·lectiu Soca i Arrel han organitzat per aquest dissabte 29 de desembre, Diada de Mallorca, la presentació del llibre “L’independentisme a les Illes Balears: de la Transició a l’actualitat (1976-2011)”, dels historiadors Joan Pau Jordà i Miquel Amengual. L’acte, que tendrà lloc a les 20 hores a la… Seguir llegint »

Presentació del llibre: “La magia de la vida. Acercándonos a otra realidad”

Aquest divendres 28 de desembre es presenta al Museu Dionís Bennàssar el llibre “La magia de la vida. Acercándonos a otra realidad“, de Juan Diego Sánchez Cortijos, terapeuta holístic. El llibre fa una descripció de l’èsser humà i de la vida des d’una perspectiva pragmàtica i espiritual, analitzant el desenvolupament espiritual de la persona i… Seguir llegint »

Les Creus de Terme de Mallorca, de Néstor Carda

Recentment s’ha publicat “Les Creus de Terme de Mallorca” (Norma Editorial, 2012), un interessant llibre del fotògraf Néstor Carda (Palma, 1977) que uneix en un mateix projecte fotografia i història de Mallorca. Es tracta d’un treball autoeditat en el qual podrem descobrir la història de les creus de terme que hi ha repartides per tota… Seguir llegint »