L’Orquestra i Cor Acadèmia 1830 interpreten Wagner i Puccini

El cor i l’orquestra Acadèmia 1830, juntament amb el cor Musicantes presenten el proper dimecres 23 de març a les 20:30 h. una nova proposta musical per aquesta temporada. Un programa integrat per fragments orquestrals de les òperes de Wagner i la Missa de Glòria de Puccini. El concert tendrà lloc a l’Església del Convent… Seguir llegint »

Jorge Gil Zulueta presenta “Un Piano de Cinema” al Port de Pollença

Rememorant la figura del pianista que acompanyava a les pel·lícules del cinema mut, aquest espectacle recorre grans bandes sonores de les pel·lícules que han marcat un abans i un després, bé pel seu aspecte més cinematogràfic o per la qualitat musical de les composicions. Música i cinema, ara en la interpretació del pianista i compositor… Seguir llegint »

Concerts “Sons de Nit 2015”: Stéphanie Cadel et la Caravane

El divendres 10 de juliol a les 10 del vespre torna a Pollença el cicle de concerts gratuïts “Sons de Nit” amb una actuació de Stéphanie Cadel et la Caravane (chanson française, Folk, Pop), presentant el seu disc “Chanson du Voyage“. La Caravane és un grup molt variat. Stéphanie, l’origen de la Caravane, és una… Seguir llegint »

Com en Prokop!?

Més que en un festival, això s’ha convertit en una caixa de sorpreses. De cop i volta el Festival presentarà l’Orquestra del Festival de Pollença. Com? Amb qui? Per què? On? Quan? El com? es pot interpretar de dues maneres, un “-com!?” com de sorpresa, com si dir “-ah si!?”. L’altre com és el “-de… Seguir llegint »

Don Giovanni, òpera de Mozart, al Claustre de Sant Domingo

El proper dissabte 27 de juny a les 21 h. es representarà Don Giovanni al Claustre del Convent de Sant Domingo de Pollença. Es tracta de la representació de l’òpera de W. A. Mozart completa acompanyada per un piano, enlloc de l’orquestra. Es una producció estrenada el gener de 2015 amb direcció escènica d’Aina Jagla… Seguir llegint »

Lang Lang, Formentor i el Festival de Pollença

El festival Formentor Sunset Classics torna a passar la mà per la cara al Festival de Música de Pollença. Si a les dues primeres edicions ho feia amb Zubin Metha i Daniel Barenboim respectivament, enguany ho farà amb Lang Lang. Ja estaria bé que es creàs un festival a Formentor a l’abast de tothom i… Seguir llegint »

Concert de Nadal amb la Camerata Pollencina, el Grup Coral 7/17 i Voce Incamera

El proper dimecres 17 de desembre tendrà lloc al Club Pollença el tradicional concert coral de Nadal, que en aquest cas comptarà amb la participació de la Camerata Pollencina, el Grup Coral 7/17 i una actuació especial, la de Voce Incamera, un projecte musical nascut l’any 2013 a Inca que reuneix a pares i mares… Seguir llegint »

Els Xeremiers Orats actuen a la XX Trobada de Xeremiers i Fira de Luthiers de sa Pobla

Aquest dissabte 22 de novembre els Xeremiers Orats actuen en el concert de la XX Trobada de Xeremiers i Fira de Luthiers, organitzada per l’Associació Cultural Albopàs. L’agrupació musical pollencina ha estat convidada a participar, juntament amb quatre grups més de diferents indrets com França, Sicília o Catalunya. El concert se celebrarà dissabte a les… Seguir llegint »

‘Glosa’: Música ibèrica del segle XVI a càrrec d’Anna Danilevskaia i Ferran Pisà

Aquest diumenge 16 de novembre els músics Anna Danilevskaia (viola d’arc i flauta de bec) i el mallorquí Ferran Pisà (guitarra barroca) presentaran “Glosa” al Club Pollença, una proposta centrada en la música ibèrica del segle XVI amb viola d’arc i viola de mà. Un concert d’uns 50 minuts de durada per gaudir de música… Seguir llegint »

El millor Swing de tots els temps al Club Pollença amb Jimmo Crocetti Swingy Orchestra

El proper divendres 28 de novembre actuarà al Club Pollença la Jimmo Crocetti Swingy Orchestra, un espectacle que recupera la atmósfera d’una època inoblidable on els cantants com Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis, Peter Lawford o Joey Bishop cantaven cançons com Fly me to the moon, Ain’t that a kick in the head, Everybody… Seguir llegint »