Campament de Cala Murta 2013

El grup infantil i juvenil Nàufraga organitza cada any les Colònies d’estiu de Cala Murta a les instal·lacions del campament “Santa Maria de Formentor”, propietat de la Fundació Rotger-Villalonga. Durant una setmana, els nins i nines de Pollença conviuen en contacte amb la natura, compartint alegria i diversió i gaudint d’activitats com tallers, manualitats, excursions,… Seguir llegint »

Dia mundial de les aus migratòries: Anellament a Can Cullerassa

El proper dissabte 11 de maig es celebra el Dia Mundial de les aus migratòries i la Reserva Natural de s’Albufereta ha organitzat una activitat d’anellament i observació d’aus a Can Cullerassa, per conèixer de prop la feina que fan els ornitòlegs per l’estudi de la migració d’aus migratòries durant la tasca d’anellament científic al… Seguir llegint »

Concurs de fotografia de la Reserva Natural de s’Albufereta

NOTA: S’ha ampliat el termini del Concurs Fotogràfic de s’Albufereta. Es poden presentar fotografies a la Fundació Biblioteca d’Alcúdia Can Torró (C/ Serra 15, Alcúdia) fins el 12 de juny de 2013. La Reserva Natural de s’Albufereta ha presentat la programació del seu concurs de fotografia per aquest 2013, un concurs obert tant a professionals… Seguir llegint »

Visita guiada: “L’aigua, font de vida a s’Albufereta”

La Reserva Natural de s’Albufereta ha preparat una activitat per al dissabte 23 de març, coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua. “L’aigua, font de vida a s’Albufereta” és un visita guiada per les zones de sa Marina i sa Barcassa, seguint el recorregut de l’aigua per la Reserva. Es parlarà de la seva gestió… Seguir llegint »

Taller: Descobrim els ocells amb les seves siluetes

El dissabte 3 de setembre comencen les activitats de tardor-hivern organitzades per la Reserva Natural de S’Albufereta amb un taller titulat Descobrim els ocells amb les seves siluetes. El taller, gratuït i adreçat a nins i joves, anirà a càrrec de l’educadora ambiental de la Reserva i tendrà lloc al Centre de Turisme Ornitològic de… Seguir llegint »

Dia de la Terra: “Water Changes Everything” (L’aigua ho canvia tot)

El dia 22 d’abril es celebra a molts països el Dia de la Terra, una data pensada per a recordar i inspirar accions relacionades amb l’entorn natural i crear una conciència comú en torn als problemes ambientals. Per aquest Dia de la Terra, l’organització Charity:water ha preparat un fantàstic vídeo que posa en relleu el… Seguir llegint »

Transicions en el paisatge cultural de la Serra de Tramuntana

El divendres 4 i el dissabte 5 de març es durà a terme a Sóller i a Pollença un cicle de conferències que amb el títol “Transicions en el paisatge cultural de la Serra de Tramuntana” mostra els resultats de les pràctiques que els alumnes d’urbanisme de la UPC varen fer a la Serra, treballant… Seguir llegint »

Activitats de la Reserva Natural de s’Albufereta: Primavera – estiu 2011

Aquesta és l’agenda d’activitats de primavera/estiu 2011 que es duran a terme des de la Reserva natural de s’Albufereta. Totes les activitats són gratuïtes, però algunes requereixen inscripció prèvia. Per informar-vos de les activitats d’agenda i inscriure-us-hi, podeu contactar amb la Reserva al telèfon 971 89 22 50 (de dilluns a divendres de 9 a… Seguir llegint »