Dia Internacional del Ioga: activitats a Pollença i Mallorca

El 21 de juny es celebra el Dia Internacional del Ioga al nostre planeta, i també hi ha activitats a Pollença i a Mallorca. El diumenge 21 de juny serà un dia especial per als practicants de Ioga, perquè a tot el món es reuneixen per recordar el que ensenya: el camí a la salut… Seguir llegint »

Places disponibles per al nou grup de l’Escola d’esquena de Pollença


Les practicants de l’Escola d’Esquena de Pollença, que ja és una institució en el nostre municipi, estan contentes perquè després d’un mes de vacances el nou curs començarà el 2 de setembre de 2014. Fa un any aquest grup de practicants de Ioga terapèutic per a la salut de l’esquena havia canviat el seu lloc… Seguir llegint »

Classes de Ioga gratuïtes a la Fundació Dionís Bennàssar

Durant aquest mes de març de 2012, les classes de Ioga a la Fundació Dionís Bennàssar són gratuïtes. Si alguna vegada has pensat en provar aquesta disciplina física i mental, ara és el moment. El Ioga és una de les millors coses que podem fer per al nostre cos i la nostra ment. Les classes… Seguir llegint »

Ioga-Walking, esport i saviesa ancestral per a una salut integral

Per Martina Kahrens Möhring, instructora de relaxació i desenvolupament personal. Monitora de Ioga integral i meditació – www.centro-tara.com. La caminada ióguica combina el Nordic Walking (caminar amb bastons) amb els exercicis físics del ioga i amb tècniques de respiració i relaxació. El suau entrenament de resistència que ens proporciona el Nordic Walking es combina perfectament… Seguir llegint »

Xerrada: ‘La ment no té edat’, per F. Javier González Martín

Diumenge 19 de desembre a les 18 h. l’escriptor F. Javier González Martín oferirà una xerrada a la seu de l’associació de la Tercera Edat ‘Colonya’ de Pollença (Pl. ca les Munnares, 18) en la que tractarà els temes més actuals sobre l’envelliment, la salut i la relació que aquest procés té amb la nostra… Seguir llegint »

Wave Yoga, el placer del movimiento

Por Silvia Naska, instructora de Wave Yoga y Power Wave Yoga en el Gimnasio NordEsport de Pollença. El Wave Yoga es una técnica que nace de la combinación entre Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Hara Yoga, Oki –Do, Do-in, Shiatsu y Pilates. Es apto para todos los que estén convencidos que los resultados se obtienen en… Seguir llegint »

La respiració conscient, una font diària d’energia

Per Martina Kahrens Möhring, instructora de relaxació i desenvolupament personal. Monitora de Ioga i gimnàsia antiestrés (mètode CEYSI) – www.centro-tara.com. 

Respiram sempre. És una acció automàtica, normalment no som conscients de la nostra respiració. Només quan no flueix correctament ens adonam d’ella. La respiració és la funció fisiològica més important del nostre organisme. No podem… Seguir llegint »