Don Giovanni, òpera de Mozart, al Claustre de Sant Domingo

El proper dissabte 27 de juny a les 21 h. es representarà Don Giovanni al Claustre del Convent de Sant Domingo de Pollença. Es tracta de la representació de l’òpera de W. A. Mozart completa acompanyada per un piano, enlloc de l’orquestra. Es una producció estrenada el gener de 2015 amb direcció escènica d’Aina Jagla… Seguir llegint »

Estudi Zero Teatre presenta “La cantant calba” al Club Pollença

La companyia mallorquina Estudi Zero Teatre presenta aquest diumenge 23 de novembre al Club Pollença l’obra “La cantant calba“, de l’escriptor i dramaturg romanès Eugen Ionescu. La representació tendrà lloc a les 19 hores i l’entrada és gratuïta. L’obra va ser escrita l’any 1947 i s’ha convertit en una de les peces més populars del… Seguir llegint »

Teatre: “Xuetes, vides marcades per un llinatge”, de Rafel Brunet

Joan Carles Bestard, Pep Galmés i Rafel Brunet protagonitzen “Xuetes, vides marcades per un llinatge“, una obra de teatre dirigida pel mateix Rafel Brunet que es representarà al Club Pollença el proper dijous 20 de novembre a les 21 h. Una obra en català, amb parts en castellà, amb una duració aproximada de 75 minuts… Seguir llegint »

Teatre al Club Pollença: Sa Boira presenta “El ball de les baldufes”, de Llorenç Moyà

El Club Pollença ha organitzat pel pròxim diumenge 2 de novembre una nova funció de teatre. En aquest cas, la companyia Sa Boira presenta el seu nou projecte teatral “El ball de les baldufes“, obra composta per dos petits entremesos de Llorenç Moyà. Es tracta d’un muntatge en català que es va estrenar el passat… Seguir llegint »

Teatre clàssic al Club Pollença: TeatrEROS presenta “Les Tesmoforiants” d’Aristòfanes

Aquest dissabte 25 d’octubre l’Associació d’Amants del Teatre TeatrEROS representarà a la sala d’actes del Club Pollença l’obra “Les Tesmoforiants” (Θεσμοφοριάζουσαι), del dramaturg grec Aristòfanes. La direcció d’aquesta adaptació és de Francesca Palou, qui juntament amb el grup TeatrEROS treballen amb l’objectiu de donar a conèixer el teatre clàssic i fer-ne dramatúrgies que arribin al… Seguir llegint »

Teatre de barra: Quatre noves funcions de teatre breu als bars de Pollença

Aquest divendres 5 de setembre torna el Teatre de barra a Pollença, una iniciativa organitzada per Òrbita Editorial en col·laboració amb l’Ajuntament de Pollença que consisteix en la representació de quatre obres de teatre breu a quatre bars de la localitat, amb intèrprets professionals i reconeguts. Els locals que hi participen en aquesta ocasió són… Seguir llegint »

Teatre musical: El Grup Pollencí de Teatre presenta l’obra “Cadenes i grillons”

El Grup Pollencí de Teatre presenta l’obra “Cadenes i Grillons“, una obra original de Rafel Tries amb direcció musical de Damià Sales, que compta amb la col·laboració especial del grup Ballugall. L’estrena serà el dilluns 21 de juliol a les 22 h. al Claustre de Sant Domingo, amb representacions els dies posteriors: 22, 23 i… Seguir llegint »

El gust és nostre: un menú de música i poesia a la carta

El gust és nostre és un espectacle de música i poesia que combina textos d’autors com Joan Margarit, M. Àngel Riera, J. Salvat-Papasseit, J. V. Foix, Blai Bonet, Ovidi Montllor, Guillem d’Efak, Rainer Mª Rilke o Damià Huguet amb música improvisada, un menú dirigit i protagonitzat per Joan Gomila, amb la col·laboració d’Andrea Cruz, que… Seguir llegint »

Teatre de Barra als bars de Pollença: sis obres de teatre breu a sis bars del centre

El dimecres 11 de juny tindrà lloc a sis bars del centre de la localitat una jornada de Teatre de barra. Aquesta iniciativa, organitzada per Òrbita Editorial en col·laboració amb l’Ajuntament de Pollença, consisteix en la representació de sis obres de teatre breu a sis bars del poble. Unes peces que es repeteixen simultàniament fins… Seguir llegint »

16è Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca

Els dies 17 i 18 de maig tendrà lloc a Pollença la 16ª edició del Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca, una mostra organitzada per Elàstic Nou Produccions que des de 1999 presenta a Palma i a diferents pobles de l’illa un programa d’actuacions en el que hi participen companyies de teatre nacionals… Seguir llegint »