Agenda cultural i guia d’activitats de Pollença, Mallorca   •   Català | Castellano   •   divendres 18 de abril de 2014

culturapollensa.com

El Club de Rugbi ‘Corsaris’ estrena el camp del Port de Pollença amb una victòria

Text: Joan Martorell / Fotos: Miguel SeguíEls Corsaris, l’equip de Rugbi de la zona Nord, va jugar el seu primer partit de lliga al camp municipal del Port de Pollença el dissabte 24 d’octubre. La primera visita que rep l’equip en les noves instal·lacions ha estat el Menorca Rugby, que vingueren amb una formació renovada i amb ganes de tornar a la seva illa amb una victòria a la butxaca.

Però no va poder ser. Els Corsaris no només els varen plantar cara, si no que varen tenir el domini del partit gran part dels 80 minuts. El resultat final va ser de 19 a 10, amb dos assajos a favor dels Corsaris i un a favor del Menorca.

Els Corsaris també varen convertir tres cops de càstig gracies al peu infalible de Pobles Juan Roque. S’ha de destacar l’espectacular línia de tres quarts que va presentar els Corsaris formada tota per jugadors formats al club, que foren qui realment guanyaren el partit.

El Club de Rugbi ‘Corsaris’ continua entrenant cada dimarts i dijous al camp municipal del Port de Pollença a les 20:30 hores. El dissabte 31 d’octubre viatjaran per enfrontar-se a un dels equips més durs de la lliga balear: l’Eivissa.

Text: Joan Martorell / Fotos: Miguel Seguí